Jazz kantina Lisabon

Mi volimo džez. Volimo ukusno vino I kvalitetan provod.

Na mestu nekadašnjeg kluba "Promocija" u MTS Dvorani, nalazi se džez kantina "Lisabon'' smeštena u prizemlju MTS Dvorane, a ulazi se iz čuvenog "Čavketovog prolaza".

Klub se prostire na 250  kvadratnih metara. Ambijent je opremljen po poslednjim svetskim standardima prilagođenim za ugodno druženje i opuštanje, te kao takav idealan za  korporativne događaje, manje koncerte, koktele, svirke, žurke, kafe pauze.

Kao višenamenski prostor, idealan je za najraznovrsnije sadržaje,  pa gosti neretko uživaju u različitim tematskim večerima:  stand up predstavama, kabareima, karaokama, salsi, pab kvizu.

U perspektivi nove 2020. jedan od ciljeva je da Jazz kantina Lisabon, sa već formiranom pozicijom u javnoj sferi, kao neizostavni deo MTS  Dvorane I mesto gde je prošlo na stotine glumaca, pevača, umetnika iz različitih oblasti, postane još posećenija, kako od strane umetničkog društvenog miljea, tako i od običnih građana.

U tom smislu, u planu je još više raznovrsnih sadržaja koji će doprineti što cvršćem imidžu jazz kluba.

Korporativne proslave:

Jazz Kantina pored standardnog programa nudi mogućnost iznajmljivanja prostora kako biste uveličali događaje u okviru svojih kompanija, kao što su novogodišnje proslave, rođendani, team building.

Opremljena je dobrim ozvučenjem, binom, video bimom, a u sklopu organizacije na raspolaganju je i bar Jazz kantine čije je upravljanje 'in house' u sklopu Dvorane.

Dečiji rođendani:

Džez kantina poseduje 90 sedećih i 180 stajaćih mesta te ima dovoljno prostora

i za decu i za roditelje.

Prostor je jako pregledan, te možete uživati u piću dok se deca zabavljaju.

Kako postoje bina i mikrofon, može se organizovati zabavni program za decu.

Konferencije:

Jazz kantina je dobro povezana sa Velikom salom, salom 6 kao i konferencijskim prostorom, te nakon konferencije

možete organizovati networking sa svojim kolegama.

Bilo da želite samo piće ili i piće i hranu, mi ćemo se pobrinuti da vaš događaj bude na najvišem nivou.