MUZIČKA BAJKA - PEPELJUGA

MUZIČKA BAJKA - PEPELJUGA

BAJKA "PEPELJUGA" U DO SADA NEVIĐENOM RUHU PRED BEOGRAĐANIMA!

PUSTOLOVINE ČUVENE JUNAKINJE IZ  POPULARNE BAJKE BIĆE PRIKAZANE SA ANIMACIJAMA NA PESKU UZ RUSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR 6. OKTOBRA U MTS DVORANI, NARACIJA JE NA SRPSKOM JEZIKU.

Porodični spektakl, bajka Pepeljuga u do sada neviđenom ruhu, biće izvedena 06. oktobra u popodnevnom terminu od 12h u mts Dvorani. Reč je o muzičkoj bajci sa animacijama na pesku, koju prati Simfonijski orkestar i koja do sada nije izvedena u Beogradu. Kupovina karata već od danas je moguća na mtsdvorana.rs i blagajni mts Dvorane.

“Pepeljuga” uz animacije na pesku, naratora i simfonijski orkestar koji će svirati muziku iz istoimenog baleta Sergeja Prokofjeva približiće publici čuvenu bajku na jedan potpuno drugačiji način. Simfonijskim orkestrom diriguje Maestro Aleksej Čižik iz Sankt Petersburga, dok je umetnica na pesku Julija Labutina.

Roditeljima i deci preostaje da se prepuste ovom zanimljivom sadržaju i da vide da li je Pepeljugina cipelica pronađena i šta je princ uradio posle ponoći?

Naravno, epilog bajke svi znaju, te će publika i ruski umetnici "zajedno" uspeti da pobede Pepeljuginu maćehu i njene dve zle sestre. Pepeljuga će postati omiljena kraljica u kraljevstvu i biće srećna do kraja života.


KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

Vreme Projekcija

nedelja, 6. oktobar