NAŠE VEČE - IVAN BOSILJČIĆ

NAŠE VEČE - IVAN BOSILJČIĆ

KONCERT IVANA BOSILJČIĆA „NAŠE VEČE“  U PRATNJI SIMFONIJSKOG ORKESTRA UMETNIČKOG ANSAMBLA STANISLAV BINIČKI I 25. OKTOBRA U MTS DVORANI
 
 

Zbog velikog interesovanja, koncert Ivana Bosiljčića "Naše veče" u pratnji Simfonijskog orkestra  umetničkog ansambla Stanislav Binički biće održan i 25. oktobra u mts Dvorani. Naime, nakon rasprodata tri koncerta, Bosiljčić će se ubrzo ponovo sastati sa publikom.

Ivan Bosiljčić pored bogate filmske, televizijske i pozorišne karijere sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Već je dobro poznato da ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, retko viđen na ovim prostorima.
 
Naše veče je muzički susret  publike i umetnika, koji objedinjuje najlepše popularne filmske i pozorišne melodije naših prostora i antologijsku poeziju književnih velikana. Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe, kako u velikim koncertnim dvoranama napeg regiona, tako i na pozorišnim scenama širom Evrope i sveta.
 
A scena mts Dvorane, tadašnje Dvorane Doma sindikata bila je mesto sa koga se Ivan tada prvi put predstavio publici na ovaj način.
 
Nakon 15 godina na toj istoj sceni, u istom sastavu kao na početku ovog čarobnog, muzičkog, poetskog puta, u pratnji 30 muzičara Simfonijskog orkestra umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, Ivan Bosiljčić će izaći pred svoju publiku. Tom prilikom poručuje: „Biće ovo prilika da se oglednemo jedni u drugima i da zajedno odmerimo koliko smo se promenili za deceniju i po. Ja sam siguran da ćemo svi posle ovog susreta izaći iz Dvorane, ponosni što su muzika, poezija i umetnost, naš način traženja lepote i da smo baš zbog toga , u međuvremenu postali bolji i duševniji ljudi“.
 
Na pitanje zašto su ove večeri toliko voljene od strane publike, Ivan uvek sa osmehom kratko odgovori: „Dođite i vidite“!
 
KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE

Vreme Projekcija

petak, 25. oktobar