Sestre Gobović - Lepota je u tradiciji

Sestre Gobović - Lepota je u tradiciji

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na spektakularni koncert "Lepota je u tradiciji", koji će se održati u prelepom ambijentu MTS dvorane 20.maja 2024. godine. Pripremite se za jedistveno iskustvo koje će vas odvesti na emocionalno putovanje kroz bogatu srpsku muzičku baštinu.

Glavne zvezde večeri su Sestre Gobović, bliznakinje Marina i Marija, koje su svojim neumornim radom i strašću prema muzici postale ikone srpske muzičke scene. Umetnice Marija i Marina Gobović, poznate su po negovanju izvorne muzičke tradicije Balkana. 

Njihov talent i posvećenost su nagrađeni prestižnim priznanjima, uključujući Sretenjski orden - Zlatnu medalju za zasluge, Orden "Krst vožda Đorđa Stratimirovića" i Tesla Spirit Award. Sa pet albuma iza sebe, od kojih je poslednji "Lepota je u tradiciji" i nosi naziv ovog koncerta, sestre Gobović donose moderni pristup tradicionalnoj muzici, osvajajući srca publike širom sveta.
 
Nedavno su završile uspešnu američku turneju za našu dijasporu i sada se vraćaju u Beograd da podele svoj talenat sa doamćom publikom. U saradnji sa Umetničkim ansamblom Ministarstva odbrane "Stanislav Binički", Sestre Gobović su pripremile poseban program za veče koje će obogatiti specijalni gosti Renato Henc, Frajle i Tijana Rajković svojim izuzetnim izvedbama. Ovo je prilika da doživite spoj tradicionalne i savremene muzike na vrhunskom nivou.
 
Povodom promocije novih pesama i specijalnih gostiju, nudimo posebnu akciju 2+1 gratis na blagajni mts Dvorane i online putem sajta tickets.rs za sve poštovaoce muzičke izvedbe i dela sestre Gobović, kako u parteru, tako i na balkonu. Zato, ne propustite priliku - rezervišite svoje mesto na koncertu "Lepota je u tradiciji" i pridružite nam se 20.maja u 20:00 časova.
 
Dobrodošli na veče muzike i spektakla koje će zauvek ostati urezano u vašem sećanju. 

Vreme Projekcija

ponedeljak, 20. maj