Human Nature Live - Michael Jackson Show

Human Nature Live - Michael Jackson Show

NAJBOLJI SVETSKI TRIBUTE SHOW MAJKL DŽEKSON

22. APRILA U MTS DVORANI

Human Nature Live Show najbolji svetski tribute show posvećen kralju popa Majklu Džeksonu, posle velikih svetskih scena, prvi put u Beogradu 22. aprila u MTS Dvorani.
Ulogu Majkla Džeksona nosi Migel Konča, koji je priznat kao najbolji imitator legendarnog umetnika.
Koncert će, osim muzičkog, pružiti i izvanredno vizuelno iskustvo
evocirajući umetnički i muzički univerzum Majkla Džeksona zahvaljujući izvanrednoj koreografiji, kostimima, plesačima, pratećim vokalima, vrhunskim muzičarima, a pre svega frontmenu bez premca koji je i glasovno i plesom sposoban da stvori iluziju da je lično Džekson na sceni.
Ono što je posebno je što će publika videti šou koji je Džekson planirao za svoju povratničku turneju This Is It, koju nikada nije održao zbog prerane smrti.
Uz originalne koreografije, koje u nekim segmentima prevazilaze zakon gravitacije, publika će uživati u hitovima od Thriller do Billie Jean preko Smooth Criminal do Dangerous.
Inicijativu za ovaj zadivljujući projekat dao je Džonatan Sugarfoot Moffett, legendarni bubnjar Majkla Džeksona, a u delo je sproveo Aleksandro Sabatini uspevši da strast miliona Džeksonovih poklonika pretvori u nešto stvarno uz pomoć pre svega Migela Konče, koga su Sony Music i Rolling Stone označili kao zvaničnog imitatora. Osim nastupa uživo Konča je igrao Majkla Džeksona i u filmu Spomenik Majklu Džeksonu.
Human Nature Live Show je događaj za celu porodicu, koji je proistekao iz iskrenog prijateljstva i zajedničke strasti prema umetniku koji je ušao u istoriju muzike i nikada nije prestao da pokreće generacije i generacije.
Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima i preko online platformi efinity.rs i mtsdvorana.rs .

Vreme Projekcija

ponedeljak, 22. april