Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori

Bajaga i Instruktori: Pozitivna Geografija - 40 godina

Bajaga i Instruktori vraćaju se na istu obalu, isto mesto, gde su pre 40 godina, baš tog 21. aprila, predstavili svoj prvi, kultni album "Pozitivna geografija" .  Pripremite se za jedan poseban i drugačiji koncert, plovidbu kroz vreme, mladost, snove i ljubavi, uz pesme sa prvog albuma.

40 godina je prošlo... A melodije Pozitivne geografije još uvek deluju sveže, drugačije, a tako toplo i poznato. Sećate li se? Ili su vam pričali? Berlinski zid je još stajao, a mi smo plesali uz Limene trube kao Mali slonovi i sanjali o dalekim destinacijama. Tekila gerila je ulivala hrabrost, a Tamara zvala u avanture. To nije bio samo album, već mapa putovanja - onog unutrašnjeg , najživljeg. Čućemo i priču o svakoj pesmi, kako je i zašto napisana??? Album za koji su mnogi rekli da je divan, šaren i nepretenciozan, neodoljivo kreativan, zauvek aktuelan.

Obeležite ovu jedinstvenu godišnjicu sa nama! Da se pogledamo u oči, rukujemo, zagrlimo,  plešemo i pevamo. I ponovo stignemo do zajedničke luke – luke srca.

 

Vreme Projekcija

nedelja, 21. april